Penar pentru copii scolari si prescolari, BackUp, fructe PB4A93
Penar pentru copii scolari si prescolari, BackUp, fructe PB4A93

Penar pentru copii scolari si prescolari, BackUp, fructe PB4A93

P33
in stoc
36,45 lei
Include TVA

Descriere

Penarul pentru copii scolari si prescolari, BackUp, Fructe PB4A93, este un produs excelent care se adresează nevoilor elevilor de toate vârstele. Cu un singur compartiment spațios, acest penar oferă suficient spațiu pentru organizarea creioanelor și altor instrumente de scris.

Interiorul penarului pentru creioane dispune de bucle convenabile pentru 5 creioane si un spatiu foarte generos, ceea ce permite copiilor să-și organizeze instrumentele de scris într-un mod ordonat și accesibil. Această caracteristică ajută la menținerea penarului într-o stare de ordine și la găsirea rapidă a creioanelor dorite.

Fermoarul dublu asigură o utilizare ușoară și confortabilă. Prin intermediul acestui sistem de închidere sigur, elevii pot deschide și închide penarul cu ușurință, fără a risca să piardă sau să deterioreze conținutul acestuia.

Penarul BackUp, este construit cu atenție și soliditate, satisfăcând așteptările fiecărui elev si parinte. Materialele de înaltă calitate folosite în fabricație îi conferă durabilitate și rezistență în fața uzurii zilnice. Această construcție robustă asigură că penarul va rezista pentru o perioadă îndelungată de timp, făcându-l potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Cu dimensiunile sale de 23 x 9 x 5 cm și o greutate de 120 g, penarul este suficient de compact pentru a fi ușor de transportat și depozitat în ghiozdan sau geantă. Aceste caracteristici îl fac ideal pentru copiii care merg la școală, grădiniță sau chiar liceu, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra creioanele și alte instrumente de scris organizate și la îndemână.

Penarul BackUp, nu se remarcă doar prin funcționalitatea sa, ci și prin design-ul modern și atractiv. Cu un aspect plăcut acest penar poate fi alegerea perfectă atât pentru fete, cât și pentru băieți. Calitatea superioară a materialelor și atenția la detalii îi conferă un aspect estetic deosebit si modern.

În concluzie, penarul pentru copii scolari si prescolari, BackUp, Fruits PB4A93, este un produs de înaltă calitate, durabil și funcțional, care își va îndeplini cu succes rolul de a păstra și organiza instrumentele de scris ale elevilor. Cu un design modern și atractiv, acest penar poate fi considerat o alegere excelentă pentru orice elev, indiferent de vârstă sau gen.

Detalii produs

BackUP

Reviews (0)

No reviews
Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Pentru îmbunatațirea experienței dvs folosim module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.