Metoda de plata produsecopii.ro

ProduseCopii ( SC GYM INVEST SRL) pune la dispozitie 3 modalitati de plata:

 

1.Plata la livrare(RAMBURS) presupune achitarea comenzii dvs la curier in momentul livrarii.

 

2.Plata cu card, la aceasta modalitate de plata veti putea achita valoarea comenzii cu cardul, dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat pe platforma NETOPIA PAYMENTS unde va trebui sa completati datele solicitate de catre NETOPIA PAYMENTS, acesta fiind procesatorul de plati cu care GYM INVEST prin magazinul online produsecopii.ro are incheiat un contract.

ATENTIE: Nu se va percepe nici un comision suplimentar pentru platile cu cardul, decat valoarea comenzii pe care ati plasat-o. 

               ProduseCopii.ro ( Echipa GYM INVEST SRL) nu foloseste, nu stocheaza si nu are acces la informatiile cardului dvs, tranzactia realizanduse pe platforma NETOPIA PAYMENTSin deplina SIGURANTA.

 

3.Plata prin Transfer Bancar, pentru aceasta modalitate de plata este necesar ca dvs sa transferati valoarea comenzi in contul nostru bancar deschis  la 

BANCA UNICREDIT

Numar Cont:  RO38 BACX 0000 0016 1885 9017

Denumire: SC GYM INVEST SRL, cu sediul  social in Str. CLOSCA nr. 19/B ZALAU, Jud SALAJ, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J31/140/1998, CUI RO10598336

Pentru a expedia comanda avem nevoie de o confirmare a platii din partea dvs. In caz contrar comanda se va expedia in momentul in care contravaloarea comenzii a intrat in contul nostru.

 

Pentru orice nelamuriri va rugam sa ne contactati la tel: 0731.301.225 sau shop@produsecopii.ro

 

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Pentru îmbunatațirea experienței dvs folosim module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.